Join Us, Love Vas

Hotele ne te gjithe boten

Zgjidhni hotelin tuaj te preferuar per te kaluar pushime te paharrueshme. Vas Tour eshte gjithmone ne dispozicionin tuaj duke ofruar nje game te gjere hotelesh dhe cmimesh.

Relax ne destinacione plazhi

Zgjidhni mes plazheve te bardha te Palmes, Rivieres Turke, Greqise apo resorteve perrallore te ishujve Maldives e Seychelles per te kaluar pushimet.

Aktivitete Sportive

Ne do te sigurohemi qe ju te merrni bileten tuaj dhe ndiheni te lumtur per te. Misioni yne eshte te jemi te sinqerte, te lire, te besueshem dhe efikas ndersa trajtojme porosine tuaj.

Pse te bashkepunoni me ne ?

Ne ju ofrojme gjithcka qe ju duhet per udhetimin tuaj, me cmimin me te mire ne treg, si per udhetime individuale apo edhe ne group. Me ne ju mund te rezervoni paketa turistike gjate gjithe vitit dhe te zgjidhni variantet me te pershtatshme per te paguar.
Bashkepunetoret tane na garantojne ofrimin e e sherbimeve ne te gjithe boten.

Menyrat e Pageses

Ju mund te rezervoni online dhe te paguani me llojin kartes se kreditit Visa ose MasterCard. Ju mund te paguani menjehere nepermjet llogarise tuaj bankare, duke perdorur karte debiti. Paguani me vone, duke zgjedhur mundesine e pageses 'Ne pritje' per ta lene rezervimin tuaj ne pritje. Ju mund te rezervoni online dhe te kryeni pagesen prane zyrave te Vas Tour.

Cmimet me te mira

Vas Tour vendos marredheniet tona te forta me furnizuesit per te punuar per ju, klientet tane shumekombesh, duke siguruar ulje me te medha te negociuara per programin tuaj te udhetimit. Perfitoni kursime ekskluzive per rezervimin tuaj!

Suport 24x7

Konsulentet tane te udhetimit jane te disponueshem 24/7 me telefon, e-mail dhe voice-mail, per te siguruar planifikimin e udhetimit te brendshem apo nderkombetar, ndryshime itineraresh dhe per te ofruar ndihme te menjehereshme per pasagjeret kur eshte e nevojshme.

 

Bashkepunoni me ne

Cilesia ne sherbime, perkujdesi ne detaje per klientin jane garancia e suksesit te perbashket.